Ünlü Sanatçı Sedat Uçan Mest Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan’ı sevenleriyle buluşturdu. Zafer Meydanında düzenlenen konserde birbirinden güzel ezgi ve ilahileri seslendiren Sedat Uçan, Afyonkarahisarlılar’a unutulmaz bir gece yaşattı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. Yoğun katılımın olduğu konsere seyirciler de cep telefonlarının ışıkları ile ilahilere eşlik etti.

İlahi sanatçısı, seslendirdiği eserlerle gönülleri mest etti. Vatandaşlar Uçan’a eşlik etti. İlahiler seyircilere de duygu dolu anlar yaşattı. Gecede Sedat Uçan birçok eser seslendirdi.Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde yapılan Ramazan etkinlikleri, birbirinden farklı isimleri şehrimizde konuk ediyor. İkindi sohbeti ile başlayan programlar, iftar ardından Aşık ile Maşuk gösterisi ile devam etti. Meydanı dolduran çocuklar gölge oyunları ve canlı gösterilerle hem eğlendi hem öğrendi. Program, İlahi Sanatçısı Sedat Uçan konseri ile devam etti. Huzur dolu anların yaşandığı programa katılım oldukça yoğundu.

Konser sonunda Sedat Uçan’a çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bu yıl ilk kez 30 gün boyunca Zafer Meydanında düzenlenen Ramazan etkinliklerini ilgiyle takip eden tüm hemşehrilerimize teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi