ÜNİLİG Finalleri Açılış Töreni Yapıldı

ÜNİLİG finalleri açılış töreni Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Kortej yürüyüşü ile Zafer Meydanı’ndan başlayan program Veysel Eroğlu Spor Salonunda devam etti.

Afyonkarahisar'ımızın ev sahipliğinde düzenlenen Unilig finalleri açılış töreni yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleri düzenlenen törene; Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet Günay, AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, Belediye Başkan Yardımcılarımız, İlçe Belediye Başkanları, daire müdürleri, 132 üniversiteden sporcular, gençler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Programda çeşitli gösteriler de yapıldı. Sporcular birbirinden farklı meziyetlerini katılımcılar için sergiledi. Afyonkarahisar’ın tanıtımının yer aldığı video gösteriminin de yapıldığı tören aile fotoğrafı çekimi ile son buldu.

ÜNİLİGDE FİNAL ZAMANI

132 üniversiteden 10 branşta 5 bin sporcunun katılım sağladığı organizasyonda takımlar birinciliği göğüslemek için mücadele edecek. 2013 yılından beri düzenlen Ünilig'de bu yıl 10 spor branşında şampiyonlar belli olacak. Badminton ve ragbi mücadeleleriyle başlayan Ünilig Finalleri'nde, basketbol, voleybol, hentbol, judo, masa tenisi, flag futbol, korumalı futbol ve futbol dallarında finaller yapılacak. En büyük organizasyonlarından biri olan Ünilig'de final müsabakaları 17 Mayıs’ta sona erecek.

Editör: Haber Merkezi