Ülkücü hafıza komisyonu çalışmalarına başladı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Ülkücü Hafıza Komisyonu çalışmalarına başladı. Komisyon ilk olarak ve Taş Medreselilerden Ahmet Biçer ile başladı. Komisyon çekimleri Ahmet BİÇER‘in iş yerinde gerçekleşti. Murat GÖKÇİMEN ‘ in komisyon başkanlığında Raşit DOĞAN ve Mustafa GÜN ‘ de bulunmakta.

Çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan komisyon başkanı Murat GÖKÇİMEN ‘’ Ülkücü Hafıza bu gün itibariyle çalışmalarına başlamıştır. Komisyonumuz Ülkücü Camiada bulunan birçok büyüğümüz, dava için çeşitli sebeplerden dolayı cezaevlerine girmiştir. Cezaevlerini Medrese-i Yusufiye’ye yani Taş Medreselere çevirmişlerdir.

Davamızın içinde yer almış, Ocaklarda yıllarca görev yapmış, davamız adına birçok hizmetlerde bulunmuş değerli büyüklerimiz ve ağabeylerimizle bir dizi çekimler ve söyleşide bulunup bu çalışmaları belgesel ve kitap haline getirip ölümsüzleştireceğiz. Davamızın ve teşkilatımızın Afyonkarahisar’daki seyri ve yaşanan olaylar hakkında kalıcı belgeler düzenlenecektir. Çalışmalarımıza taş medreseli büyüğümüz Ahmet BİÇER‘den başladık.

Geçmişi aydınlatacak bu çalışma geleceğe de yön verecektir.Bu faaliyetimiz il genelini kapsayacaktır.

Editör: Haber Merkezi