Ülkü Ocakları’ndan örnek proje

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı mensupları MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ile birlikte örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, zorlu kış şartlarında aç kalan kuşlar için plastik atıklardan kuş yemliği yapıp, ağaçlara astılar.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya örnek projeye imza attı.

ÇETİKAYA VE BAYRAM’DA PROJEDE YER ALDI

Hz. Ömer’in; “Dağlara Buğdaylar Serpin Müslüman Ülkede Kuşlar Aç Demesinler” sözlerinden yola çıkan Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Teşkilatına mensup gençler atık pet şişeleri değerlendirerek akıllı yemlik haline getirdiler ve kuşların yoğun olduğu şehrin 100 noktasına hazırlanan yemlikleri astılar.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Timur Bayram da Ülkü Ocaklarına mensup gençlerle birlikte ağaçlara yemlikleri astılar.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Belirli aralıklarla sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Timur Bayram, “Ülkü Ocakları mensubu genç arkadaşlarımız ve Belediye Başkan Adayımız Fatih Çatinkaya ile birlikte arkadaşlarımızın plastik atıklardan yaptığı kuş yemliklerini şehrimizde belirlediğimiz 100 ayrı noktaya astık. Buna benzer sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.” dedi.

İYİLİK PROJESİNE ARACI OLDUK

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ise, “Ülkü Ocaklarımıza mensup genç arkadaşlarımızla birlikte önemli bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirdik. İnsanlar dışında dünyada birçok canlının yaşadığını unutmamalıyız. Soğuk kış günlerinde sadece kuşlar değil doğadaki tüm canlılara yardım etmek insanlığın getirdiği en önemli görevlerden biridir. İnsan ya da doğadaki canlılara yapılan iyiliklere aracı olmak kadar güzel bir duygu yok. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ TAKDİR ETTİ

Ülkü Ocaklarına mensup gençlerle birlikte ağaçlara kuş yemliği asan Fatih Çetinkaya’yı gören Afyonkarahisarlılar ise seçim çalışmaları dışında sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerden dolayı Çetinkaya ve Ülkü Ocakları mensubu gençleri takdir ettiler.

Editör: Haber Merkezi