Ülkü Ocaklarından Birlik Beraberlik Gecesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği organize edildi.
İftar yemeğine, İl Ocak Yönetimi, Emirdağ, Sandıklı, Çobanlar, İscehisar, Bolvadin İlçe Ülkü Ocakları Başkanları ve çok sayıda Ülkü Ocağı mensubu katıldı.

İftar programı sonrasında konuşan Afyonkarahisar İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ, Ramazan'ın; dayanışmanın yanı sıra birlik ve beraberliğin sınandığı, kardeşlik bilincinin daha da güçlendiği ay olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Rahmet ve bereketinden bütün Müslüman âleminin sebeplendiği Ramazan ayı, kalplerin yumuşayarak kibirden uzaklaştığı af, mağfiret ayıdır. Biz de bu ayın böyle güzel bir gününde 7 yaşından 70 yaşına; küçüklerimiz, gençlerimiz ve elleri öpülesi büyüklerimiz ile birlikte iftarımızı yaparak orucumuzu açtık. Bu mübarek ay içerisinde ibadetlerimizi yerine getirirken, mazisi olmayan bir milletin atisi de olmaz deyişinde de ifade bulduğu gibi, daha çok örf ve ananelerimize bağlı, milli değerlerine daha çok sahip çıkabilen, yaşadığımız toplumun kültürel değerlerini kucaklayabilen bireyler olarak bu günleri geçirmemiz dileklerimizle Ramazan ayımız mübarek olsun.''

Tağ, sözlerini, Dedem Korkut’un duasıyla tamamladı.
Editör: Haber Merkezi