Ülkü Ocakları Orta Öğretim’den Ankara Çıkarması

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Orta Öğretim Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın davetlisi olarak Ankara’da biz gezi programı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatını Ankara’da misafir etti. Milletvekili Taytak, Ocaklı gençlerle beraber, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Alaattin Sonat ve Tahsin Polat ile birlikte Etimesgut Türk Tarih Müzesini gezdiler. Ocaklı gençler daha sonra Türk Tarih Müzesinin anlatıldığı tanıtım filmini izlediler. Müze içerisinde bulunan Türk Tarihi Otağını da ziyaret gençlere yetkililer otağ hakkında bilgiler verdi.

Taytak, “Hedefimize doğru yürümeliyiz”

Ülkü Ocaklı gençlere tavsiyelerde bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, “Çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda 1071'de Anadolu'nun kapılarını açan Sultan Alparslan'ın askerlerinin, dünkü askerlerinin ve bugünkü askerlerinin biz olduğu anlayışı içerisinde taşıdığınız değerin, kıymetin ve taşıdığınız davanın anlamını bilerek yaşamak gerekmektedir. Ülkü Ocaklarının değerini, kıymetini anlamını bilerek ve hissederek yaşayarak İnşallah tarihimizin dününden devraldıklarımızı daha güzel noktada hedefimize doğru yürümemiz gerekmektedir” dedi.

Enver, “Hep birlikte yarınlarını inşa edeceğiz”

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ”Etimesgut Belediyemize hoş geldiniz. Bugün Türk Tarih Müzesini sizi ağırlamaktan memnuniyet duydum. Türk Tarih Müzemiz Türk coğrafyasında tek olan müzedir. Binlerce yıllık medeniyetin tarihimizi anlatan bir müzedir. İşimiz iyi yapacağız, hangi işimiz olursa olsun en iyisini yapacağız. Ben belediye başkanıysam belediye başkanlığı görevini iyi yapacağım. Sayın vekilim milletvekilliği görevini en iyi şekilde ifade edecek. Siz öğrencisiniz öğrenciliğinizi iyi yapacaksınız, kendinizi iyi yetiştireceksiniz. İşimiz iyi yapacağız ki sonuçta bu ülkeye bu millete hep birlikte yarınlarını inşa edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Milletvekili Taytak, ocaklı gençlerle yemekte bir araya gelerek sohbet etti. Ocaklı gençler son olarak Anıtkabir ve Bağbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettiler.

Editör: Haber Merkezi