Ülkü Ocakları Halep’e yardım TIR’ı gönderdi

Suriye’nin Halep kentinde kuşatma altında mağdur olan insanlar için Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından yardım TIR’I hazırlanarak yola çıktı
 
Türk-İslam dünyasının en kadim şehirlerinden biri olan ve aylardır kuşatma altında kalan Halep için Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilciliği kolları sıvadı.
Halep’te yaşayan mağdur insanlar için Afyonkarahisar’da hayırseverlerden toplanan yardım paketleri ülkücü gençler tarafından TIR’a yüklenerek yola çıktı.
İNSANLIK ÖLÜYOR
Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi İbrahim Yiyit, “Aylardır kuşatma altında olan Halep için batı dünyası gözlerini kapatmaktadır. Milyonlarca insan açlık ve sefalet içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Her gün yaşamını yitiren çocuklar nedeniyle yüreğimiz parçalanıyor. Türk-İslam dünyası bu olan bitene kayıtsız kalamaz. Bizde Afyonkarahisarlı ülkücüler olarak Halep’e yardım TIR’ı hazırladık. Gıda ve ihtiyaç paketleri en kısa sürede Halep’te yaşayan insanlara ulaştırılacak” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği olarak başlattıkları kampanyaya birçok kişinin destek olduğunu söyleyen Yiyit, “Destek veren hemşerilerimize minnettarız. Bizler hayırseverlerden topladığımız gıda ve ihtiyaç paketlerini Halep’e gönderdik. Allah yardım eden herkesten razı olsun. Ülkü Ocakları için Halep’e yardımlarımız devam edecek” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi