Ülkü Ocakları Başbuğ Türkeş’i unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının Kurucusu Türk Dünyasının Başbuğ’u merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 25. yıldönümü ve Ülkücü Şehitler İçin, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından Kur'an-ı Kerim okutuldu.

Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 25. yıldönümü ve Ülkücü Şehitleri anma programı öncesi Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetimi, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ile birlikte çok sayıda ülkücü katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının Kurucusu Türk Dünyasının Başbuğ’u merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 25. yıldönümü ve Ülkücü Şehitler İçin önce Kur'an-ı Kerim tilaveti okutuldu. Daha sonra dualar edildi.

“Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğum”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, “Ülkümüz Türk İslam davasını yaşatıp yaygınlaştırmaktır. Yol başçımız Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş Beyefendinin vefatının 25. yılında Türkiye’nin ve Dünyanın her yerinde teşkilatlarımız, her 4 Nisan gününü ayrı bir keder içinde geçirmektedir. Merhum başbuğumuzu büyük özlemle andığımız bu zamanda ruhuna bağışlanmak üzere yapılan kuran tilaveti ve duamızı yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Ömrünü Türk-İslam Davası’na adayan, vatan ve millet uğrunda hiç yılmadan çalışan, evlatlar yetiştiren, Milliyetçi Ülkücü Hareketin önderi, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve aziz dava arkadaşlarını vefat yıldönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Bizlere açtığın bu kutlu yolda Türk Milletinin bekası için durmadan çalışacağız. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğum” dedi.

Editör: Haber Merkezi