Uğurlu, Araba Pazarını Ziyaret Etti

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle Araba Pazarını Ziyaret Ettiler.

Ziyarette Şehrin sıkıntıları ve Afyonkarahisar’da Dürüst Belediyecilik ilkeleri konuşuldu.


Yapılan ziyarette

Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ;

Herkesin derdi ile dertlenecek, Halkımız ile bütünleşeceğiz.

Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun "Bu bizim görevimiz değil." demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz.

Hizmette ve atamada, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız.Bu topraklarda doğan herkesi kardeş biliyoruz. Aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Dil, din, ırk, mezhep ve hiçbir grup parti ayrımına rıza gösteremeyiz. Hepimiz biriz ve bu ülkenin vatandaşıyız. Her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak, Yerel ve kültürel değerleri koruyup, zenginleştireceğiz.

Bu toprakların birçok farklı millete ve medeniyete ev sahipliği yapmış olması kültürel zenginliğimizin en önemli göstergelerinden biridir. Şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız.

Hizmetlerimizde, her işi "Her işi hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız.Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlama yapacağız. Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karsı önlemler alıp estetiğin yaygınlaştırıldığı bir hizmet ağı kuracağız. Halka sunulan bütün hizmetleri güzel, çabuk ve düşük maliyetle yapacağız.

imar uygulamalarında hiç kimseye Haksız rant sağlamayacağız.Şehrin planlaması sırasında ranttan sağlanan haksız zenginleşmenin önünü keseceğiz. Rantın şehre katkısı sağlanarak toplumsal refahı artıracağız.

Merhametli ve adil olacağız.İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkası için reva görmeyeceğiz.

Editör: Haber Merkezi