Tuzla’da Afyonkarahisarlılar gecesi düzenlenecek

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tuzla Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni makamında kabul etti.Tuzla Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tuzla Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Erdem, derneğin faaliyetleriyle ilgili Başkan Çoban’a bilgi verdi. Dernek Başkanı Erdem, Başkan Burhanettin Çoban’ı Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek “Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması” Afyonkarahisarlılar Gecesi programına davet etti.

Derneği Başkanı Ergün Erdem, Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu işbirliğinde düzenlenecek programın 16 Şubat Cumartesi günü saat 19:30’da Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezinde yapılacağını söyleyerek İstanbul’da yaşayan tüm Afyonkarahisarlılar’ programa davet etti.

İlimizin tanıtımı adına Afyonkarahisarlılar Gecesi’nin düzenlenecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise programı uygun olması durumunda geceye katılmak istediğini söyleyerek konuklarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi