Turnuva öncesi moral kahvaltısı

 Afyon Gençlik Spor Tenis Hocası Süleyman Demirkan’ın çalıştırdığı tenisçiler ve aileleri tenis kortlarında yaklaşmakta olan turnuva öncesi moral kahvaltısı yaptılar. 

Geleceğin yıldız raket adayları ile anne ve babaları antrenman sonrası tenis kortları yanında bulunan idare bina önünde yapılan kahvaltıda bir araya geldiler. Denizli’de yapılacak olan turnuva öncesi tenisçiler, hoca ve aileleri bir araya getiren kahvaltıda moral ve motivasyon üst seviyeye çıkartıldı. Amaçlarının Afyon’da tenisi sevdirmek antrenör, sporcu aile dayanışması ile başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söylediler.

 

Kahvaltı ilk kez yapıldı

Afyon’un genç tenis antrenörleri Süleyman Demirkan sporcularına her gün sabah 09.00 ile 12.00 arası ve 17.00 ile 20.30’a kadar süren ve günde 6 saat antrenman yapılmasını aileler harekete geçirdi. Ramazan ayında iftar programı düzenleyen aileler bu kez kendi evlerinde hazırladıkları kahvaltılıklarla hoca ve sporculara antenman sonrası sürpriz yaptılar.  

 

Birlik ve beraberlik için

İki yıldır tenis dersi alan ve lisanslı sporcular, “Yorucu bir antrenman sonunda hocamız ve ailelerimiz ile birlikte öğle kahvaltısı yapmak çok güzel. İki yıldır birlikte tenis oynadığımız arkadaşlarımızın aileleri de bizim sayemizde iyi bir dostluk kurdular. Hatta bizim sayemizde velilerimizde tenis oynamayı öğrendiler. Biz burada bir takım ve aile olduk. Bu takıma destek olunması halinde çok önemli sporcular çıkabilir. Şimdiden birçok arkadaşımız katıldıkları turnuvalarda madalya ve kupa kazanmaya başladılar. 10 Ağustos’ta Denizli’de yapılacak olan turnuvaya günde 6 saat çalışarak hazırlanıyoruz” dediler.

 

Editör: Haber Merkezi