Türkmen ve Coşkun’dan Serteser’e ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

KÜLTÜREL HAYAT ZENGİNLEŞİYOR

Yayınladıkları eserleri Serteser’e takdim eden Türkmen ve Coşkun, Afyonkarahisar’ın kültürel hayatının zenginleşmesi için birçok projeye imza attıklarını belirtti. Türkmen ve Coşkun, Afyonkarahisar’ın kültür alanındaki zenginlikleri ile Anadolu’nun kadim bir kenti olduğunu aktardı.

ATSO, KÜLTÜR VE SANATIN YANINDA

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serteser, ATSO olarak şehrin gelişmesine ve tanınmasına katkı sağlayacak çalışmalara destek verdiklerini, şehrin tanıtımının ekonomiyi de olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi