Türkiye’nin en komik kadınları Afyon’a geliyor

Yılın en eğlenceli oyunu Hangisi Karısı’ndan sonra şimdide yılın en komik kadınları “Çok Da Fifi” adlı Stand-Up gösterisi için Afyon’a geliyor

Hatunlar Stand-Up, “Çok Da Fifi” adlı gösteri 3 Aralık Pazar günü NGAfyon otelde yapılacak. Cafelife dergisinin özel gösterimleri devam ediyor. Hangisi Karısı’ndan sonra şimdi de Türkiye’nin en komik kadınları Afyonlularla buluşacak.

  1. hakkında bilgi veren Cafelife Genel Yayın Yönetmeni Ömer Mazi, şunları söyledi. “Yılın en iyi komedi ve eni komedi oyuncusu ödüllü muhteşem bir oyunu Afyon ile buluşturduktan sonra sırada ne var demeye başlandı. Sırada yine Türkiye’nin en iyi kadın stand-up’çılarından oluşan 6 kişilik bir ekiple Afyonlu sanatseverlerin karşısına çıkıyoruz” dedi.

Afyon’da sosyal ve kültürel faaliyetler yok diyenlere güzel bir oyun izlettikten sonra şimdide stand-up keyfi yaşatmak istiyoruz diyen Mazi, “Her şeyi belediyeden ve valilikten beklemektense bizim gibi birileri elini taşın altına koymalı. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da sahnelenen ne varsa Afyon’a getirmek istiyoruz. 2 yıl önce dünya turnesi yapan Samaia’yı getirdiğimizde kimse inanamamıştı. Bizim amacımız sosyal ve kültürel açıdan Afyon’a katkı sunmak istiyoruz. 3 Aralık Pazar günü herkesi NGAfyon otele bekliyoruz” dedi.


Kimi oyuncu, kimi yazar, kimi İngiltere’lerde stand-up yapıp gelmiş 6 kadın komedyenden oluşan Hatunlar Stand up, “Hayatla dalga geçemezsek valla çatlarız” diyen ekibin şovunun ismi, işte bu sebepten “Çok da Fifi”. Mart 2015’ten bu yana beraber sahne alan Hatunlar Stand up ekibi, sadece kadın izleyicilere empati kurup kahkadan perişan olacakları bir gece vaat etmekle kalmıyor, erkek izleyicilere de gülerken yeni ufuklara yelken açma imkanı tanıyor.

Gösteride yer alacak sanatçılar

Aslı Akbay
Buse Sinem İren
Meltem Parlak
Hande Yögen
Şirincan Çakıroğlu
Deniz Özturhan

Editör: Haber Merkezi