Türk Sağlık-Sen’de Öztürk güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut Başkan Mehmet Ali Öztürk yeniden seçilerek güven tazeledi. Öztürk, “Afyonkarahisar Türk Sağlık-Sen Şubesi olarak % 68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırmıştır” dedi

Türkiye Kamu-Sen'e Bağlı sendikaların seçimleri devam ediyor. Türk Sağlık-Sen Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu Derya düğün salonunda yapıldı. Genel Kurula, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek, MHP İlçe Başkanı Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, Türkiye Kamu-Sen'e Bağlı sendika Şube Başkanları, Belediye Başkanları, Türkav Şube Başkanı Ahmet Nal ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kurul divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Divan Başkanlığına Nizamettin Şenol üyeliklerine ise Tolga Şahiner ve İsmail Akman seçildi.

“Türk Sağlık-Sen Şubesi % 68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırmıştır”

Genel kurulda ilk konuşmayı Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk yaptı. Öztürk, "Afyonkarahisar Türk Sağlık-Sen Şubesi olarak % 68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırmıştır” dedi. Öztürk, “Ülkemiz son 5 yıl içerisinde çok zor dönemlerden geçti. Geriye baktığımızda 2016 yılı 15 Temmuz darbe süreci, 2017 yılı referandum süreci, 2018 yılı seçim atmosferi 2019 yılı ise maalesef dünyamızda olduğu gibi ülkemizde de pandemi süreci başladı. Bu zor dönemde Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen, devlet, millet, vatan ve bayrak düsturuna sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edecektir. Bundan dolayı Türk Sağlık-Sen ailesinde olmak bizler için şeref, gurur ve onur madalyasıdır. Bu aile de olmaktan gurur duyuyorum. Afyonkarahisar Türk Sağlık-Sen Şubesi olarak %68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırmıştır. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarınızdayız”

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Kamusen’e bağlı sendika başkanlarımızın seçimleri devam etmektedir. Türk Sağlık Sen genel kurulumuzun başta sağlık camiamız olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde 2 yıldır koronavirüs ile mücadele etmektedir. Bu mücadele de sağlık çalışanlarımız özverili bir çalışma içinde yer aldılar. Salgını kontrol altına alabilmek ve toplumun en az etki ve en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için; tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergilemekte, canla başla çalışmaktadır. Sağlık çalışanları bu mücadeleyi kendi sağlıklarının ve yaşamlarının da büyük tehlike altında olduğunu bilerek gerçekleştirmektedirler. Sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz. Pandemi sürecinin bütün yükünü omuzlayan sağlık çalışanlarımızın hem çalışma şartları hemde ekonomik anlamda güçlenmesi konusunda Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarınızdayız” dedi.

“Her çalışmanın içinde olacağız”

3600 ek gösterge ve EYT’nin çıkması için hükümete her desteği vereceklerini söyleyen Başkan Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 24 Haziran seçimlerine giderken hazırlamış olduğu beyannamemizde 3600 ek gösterge ve Emeklilikte Yaşa Takılan kardeşlerimizin sorunlarını çözeceğiz. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçiş uygulamasını dikkate alarak, geniş bir siyasi uzlaşma kapsamında hem EYT sorunu hemde 3600 ek gösterge mecliste çözülerek gündemden tamamıyla çıkarılacaktır. Başta 3600 ek göstergenin verilmesi maksadıyla hükümete her desteği vereceğiz, her çalışmanın içinde olacağız” diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren Başkan Mehmet Ali Öztürk tekrar göreve seçilmiştir. Yeni yönetim şu şekilde oluştu. Başkan Mehmet ali öztürk, yönetim kurulu üyeleri ise; Nuri Buğa, Kürşat Mazan, Hüseyin Zıblak, Fatma Zehra Cerit Okur, Şerif Ali Şahan Ve Nihat Candan.

Editör: Haber Merkezi