Türk Sağlık Sen 28 Yaşında

Afyonkarahisar Türk Sağlık Sen Şubesi önetim Kurulu Adına Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk’ün yazılı açıklaması;

"İnanmış dava adamlarının bismillah diyerek ilk adımı attığı kutlu yolda 28. yıla ulaşmanın haklı gururunu, heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz.

Aradan geçen zamanda Türk Sağlık-Sen milli bir duruşun ve memleket sevdasının sarsılmaz kalelerinden biri olmuş, Çalışanın, mağdurun ve mazlumun hakkını hep platformda fedakarca savunmuştur.

Haksızlığa, zulme ve adaletsizliğe her zaman ve şartta karşı çıkarak tavır almaktan çekinmemiştir.

Kamu sendikacılığı tarihine asil bir duruş, fedakârca bir mücadelenin adı olarak kendini yazdırmıştır.

“Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” diyerek hissiyatını “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden de asla vazgeçmeyeceğiz.

28 yıldır verilen emekle elde edilen değerler geleceğe taşınacak, Sendikamız kamu sendikacılığında marka, sivil toplum örgütü olarak örnek bir kuruluş olmayı sürdürecektir.

28 şanlı yılın, sendikacılık tarihine yazılan altın harflerin sahibi kurulduğu günden bugüne kadar sendikamıza hizmet veren teşkilat mensuplarımızdır, üyelerimizdir. Onların emekleri, fedakarlıkları ve dik duruşları ile bugünlere gelinmiştir.

Kurulduğu günden bugüne sendikamıza destek veren tüm üyelerimize ve bu mücadelede sorumluluk alan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.

28. yılımızın vatana, millete, sendikal harekete, kamu görevlilerine, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Editör: Haber Merkezi