Türk Kızılay Dinar Şubesi Açıldı

Belediye Kapalı Çarşısı içerisindeki Türk Kızılay şubesinin açılışına Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın, Dinar Kızılay Şube Başkanı Burak Çiçekdemir, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Kızılay Dinar eski şube başkanları, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız, Mürsel Aygün ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın, "Kızılay şubemiz her zaman hazır, halkımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Dinar'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Buradaki yeni şube başkanımıza yönetim kurulu üyelerine Dinar halkımıza verecekleri hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Selami Kapankaya, "Malumunuz Kızılay'ımız 100 yıldır belki de bu ülkede zor zamanlarda halkımızın yanında afetlerde, ihtiyaç sahiplerinin yanında bir köprü, bir sivil toplum kuruluşu. Devletimizin, cumhuriyetimizin önemli bir kuruluşu. Hepinizin bildiği üzere Dinar'ımızda temsilcimiz yoktu. Geçici bir şekilde yürütülüyordu. Bugün tekrar ilçemizde bir temsilcilik açılmış oldu. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Açılış kurdelesi Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın ve ilçe başkanları kesti. Ardından dua yapıldı.

Editör: Haber Merkezi