Türk Büro-Sen’de Akman güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut Başkan İsmail Akman yeniden seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Kamu-Sen'e Bağlı sendikaların seçimleri sona erdi. Türk Büro-Sen Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu haftasonu Derya düğün salonunda yapıldı. Genel Kurula, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Yönetim kurulu üyesi Ramazan Eryıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kaan Diler, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, Türkiye Kamu-Sen'e Bağlı sendika Şube Başkanları, Belediye Başkanları, Türkav Şube Başkanı Ahmet Nal ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kurul, divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Divan Başkanlığına Mehmet Ali Öztürk üyeliklerine ise Tolga Şahiner ve Ömer Şahin seçildi.

“Bizim ilkemiz önce ülkemiz ”

Genel kurulda ilk konuşmayı Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Akman yaptı. Akman, “Türk-Büro-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği ‘Bizim ilkemiz önce ülkemiz’ prensibini ön plana çıkaran,’Çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan’ bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Sendikal hareketin odağında çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi gerekliliğine inanan; dolayısı ile sendikal hareketi temel hedefinden saptıracak suiistimallere taviz vermeyen, her türlü faaliyetlerini özellikle üyelerinin ve herkesin denetimine açık, gerçek anlamda şeffaflık ilkesinin hakim olduğu bir sendikacılık anlayışındadır. Sendikacılığa en çok ihtiyacın olduğu bugünde gönüllerini kazanmadığımız hiçbir insan bize üye olmaz. Delegasyon olarak sizlerden istirhamım, hepiniz bulunduğunuz yerlerde çalışma arkadaşlarınızın gönüllerine girin ve yetkiyi ehline getirin. Bunun için gece ve gündüz çalışmaya devam edin. Bizler sizin yanınızda kararlı bir şekilde mücadele için hazırız. Unutmayın, dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” dedi.

“Çalışanlarımızın refah seviyesi artacaktır”

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Kamusen’e bağlı sendika başkanlarımızın seçimlerini Türk Büro- Sen seçimlerinin ardından sona ermektedir. Şimdiye kadar hizmet vermiş şube başkanlarımıza teşekkür ederim. Yeni seçilen başkanlarımıza da başarılar dilerim. Sendika başkanlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Onların sorunlarını, talep ve isteklerini Milliyetçi Hareket Partisi olarak yakından takip etmekteyiz ve çalışmalar yapmaktayız. Önümüzdeki dönemde çalışanlarımızın refah seviyelerinin artması için Cumhur İttifakı olarak gereken çalışmayı yapacağımıza emin olun. Yeni seçilen başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren İsmail Akman tekrar göreve seçilmiştir. Yeni yönetim şu şekilde oluştu. İsmail Akman, Şahin Yılmaz, Lütfiye Yıldız, Ahmet Zengin, Hakan Keleş, Bekir Akın, Murat Çakır.

Editör: Haber Merkezi