TUMED Başkanı Budak Güven Tazeledi

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Derneği yapılan genel kurulda , derneğin kurucu başkanı Yusuf BUDAK ile güven tazeledi.
Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren ve kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen uyuşturucu ile mücadelede toplum yararına yapmış olduğu programlarla kendinden söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde genel kurula giden TUMED kurucu başkan Yusuf BUDAK ile güven tazeledi.

Başkan BUDAK ‘’ Derneğimizi kuralı çok kısa bir zaman oldu. İlimizde bilinçli bir şekilde uyuşturucu ve uyuşturucu maddeler ile savaşımız devam edecek. Bu illetten özellikle gençlerimizi ve uyuşturucu madde bağımlısı olan vatandaşlarımızı kurtarmak ve topluma kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Önümüzdeki günlerde ilimiz ve Ülkemizde uyuşturucu ile mücadelede önemli projelerimiz olacak. Gerek bakanlık , gerekse ilimizde başta sayın valimiz , emniyet müdürümüz , jandarma komutanımız , belediye başkanımız ve diğer ismini sayamadığım kıymetli protokolümüze projelerimizi sunacağız. Mücadelemiz bu illetten kurtuluncaya kadar devam edecektir. ‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi