TÜGVA Tam Kadro Afyonkarahisar’da

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın 62. İl Temsilcileri Kampı, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun ve 81 il temsilcisinin katılımı ile Afyonkarahisar’ gerçekleşti.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen kamp, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun konuşmaları ile başladı ve genel başkan yardımcılarının konuşmaları ile devam etti. Vakfın çalışmaları, yeni hedefleri, projeleri ve faaliyetleri ile ilgili istişarelerin yapıldığı kampın gündeminde gençlik çalışmaları vardı. Geçmiş çalışmalar değerlendirilirken, gelecek çalışmalar üzerine de istişareler yapıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Enes Eminoğlu; “Gayret, Samimiyet, Muhabbet” diyerek, 81 il temsilcimizle Afyon’da bir araya geldik. ‘Bismillah’ diyerek istişarelerimize başladık” dedi.

PLANLANAN PROJELER MASAYA YATIRILDI

Şahsiyet sahibi, hür düşünceli, hoşgörülü ve çağın ilimleriyle donanmış yarının gençlerine seslenmeyi hedefleyen Türkiye Gençlik Vakfı düzenlediği bu kamp ile temsilcilik faaliyetleri, yurtlar ve gönüllülük yönetimine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Kamp programıyla Temsilcilerin sorumluluk bilinci geliştirildi ve planlanan projeler ele alındı.

AFYON’DA BİR AYDA İKİ KAMP

Kamp hakkında bilgi veren TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ramazan Sami Çınar, “Kampımızda Türkiye’den 81 ilimizin il temsilcimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Kampta bir önceki yılı istişaresi yapıldı ve önümüzdeki yılın planlaması yapıldı. Afyonkarahisar’da yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Afyonkarahisar’da ortaokul, lise, üniversite ve kadın aile koordinatörlüğü bünyesinde toplumumuza milli ve manevi değerlerimize uygun projelerle hizmet etmekteyiz. Genel Başkanımız Enes Eminoğlu beyefendinin Afyonkarahisar ilimize ayrıca değer verdiğinin göstergesi olarak son bir ay içerisinde iki kampı Afyonkarahisar’da gerçekleştirmiştir” dedi.

Editör: Haber Merkezi