TÜFAD'ın düzenlediği Seminer başladı
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin Ticaret Borsası Meclis Salonunda düzenlediği Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Vali Balkanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen plaket töreni ile başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin iki yılda bir ortaklaşa düzenlenmiş oldukları ‘Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri’ne destek veren başta Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İGM Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’in yanı sıra seminerde hazır bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Eğitimcisi Ömer Kaner ve ilimiz antrenörleri katıldılar.
Bu yıl Ege Bölgesi için görevlendirilen Türkiye Futbol Federasyonu Eğitimcisi Ömer Kaner tarafından verilen ‘Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri’ saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği çalışmaları ve faaliyetlerine destekte bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İGM Başkanı Salih Sel ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’e plaket takdim edildi.
Plaket töreninin sonunda Vali Balkanlıoğlu tarafından ilimiz futboluna verdiği önemli katkılarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Eğitimcisi Ömer Kaner’e plaket verildi
Editör: Haber Merkezi