“TTB’nin HDP ile bağı olmadığını çıkın açıklayın”

Türk Tabipler Birliğinin, PKK’nın meclisteki temsilcisi olan HDP ile bağlantılı olduğunu sağır sultanın bile duyduğunu söyleyen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, TTB’ye hala sahip çıkanlar, ‘TTB’nin HDP ile bağı olmadığını çıkıp açıklasınlar’ dedi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi. MHP İl Başkanlığı seçimlerinin 18 Ekim tarihinde yapılacağını söyleyen Başkan Kocacan, ilçe kongrelerinin ise tamamladığını belirtti. Kocacan, “Ağustos ayı içerisinde 17 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık. Geçtiğimiz hafta ise merkez ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Göreve yeni seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Eski ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize partimize vermiş oldukları desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. 18 Ekim tarihinde ise İl Başkanlığı kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“Siyaset üstü bir dernektir”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına getirilen Emre Öztürk ve dernek yönetim kurulu üyelerine de hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Kocacan,” Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimiz daha öncesinde siyasi bir parti ile bağlantılıydı. Bu da bizi derinden üzüyordu. Şuanki yeni seçilen başkan ve yönetimi herhangi bir siyasi parti ile bir bağlantısı söz konusu değildir. Çünkü orası siyaset üstü bir dernektir. Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.

“TTB’nin HDP ile bağı olmadığını çıkın açıklayın”

Türk Tabipler Birliğinin, PKK’nın meclisteki temsilcisi olan HDP ile bağlantılı olduğunu sağır sultanın bile duyduğunu söyleyen Başkan Kocacan, TTB’ye hala sahip çıkan bazı siyasi partilerin en üst kademesinden en alt kademesinde görev alanlarına anlam veremediğini söyledi. Resimlerle TTB ile HDP’nin bağı olduğunu gösteren Başkan Kocacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin TTB konusunda haklı çıktığını kamuoyunun gördüğünü ifade etti. Başkan Kocacan, “Türk Tabipler Birliği ile ilgili yaptığımız açıklamanın ardından CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve eski İl Başkanı Kemal Demirkırkan, verdikleri cevapta Türk Tabipler Birliği’ne sahip çıkmışlardır. Hatta Demirkırkan, ‘Türk Tabipleri Birliğine “terörist” diye saldıranların karşısında durmayıp ne yapacaktım ki’ diye bir açıklamada bulunmuştur. Türk Tabipler Birliğinin, PKK’nın meclisteki temsilcisi olan HDP ile bağlantılı olduğunu sağır sultan duydu. CHP’li başkanlar daha idrak edemediler. Buradan HDP ile TTB’nin bağını tekrar açıklıyorum. TTB eski Başkanı Sinan Adıyaman’ın HDP’yi ziyaret ettiği fotoğrafı tüm Türkiye gördü, tüm Afyonkarahisar gördü, siz hala göremediniz mi. Gelelim şuan yeni seçilen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2018’de terör örgütü propagandası yapmaktan 2 yıl 6 ay hapis cezası almıştır. Sıkı bir Öcalan hayranı ve ‘Barış için Öcalan’a Özgürlik Platformu’nun bir üyesi olan Fincancı, aynı zamanda sözde Ermeni soykırım iftiralarını savunan kişidir. Siz hala hangi yüzle TTB’ye sahip çıkarsınız. Bunların HDP ile bağlantılı olmadığını çıkın kamuoyuna ispat edin. Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin TTB konusunda ne kadar halklı çıktığını tüm Türkiye gördü” dedi.

Editör: Haber Merkezi