TOSYÖV^den Vali Güner’e Teşekkür Ziyareti.

Valimiz Hakan Yusuf Güner'in ilimiz hakkında yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında her türlü destekten resmi kurumların yanında sivil toplum kuruluşları da faydalanmaktadır. Bu doğrultuda ilimizdeki ticaret hacmini geliştirmek amacıyla büyük gayretler sarf eden TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyon Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Valimiz Güner'in kendilerine yapmış olduğu desteklere teşekkür etmek adına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner, Tosyöv Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosyöv Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Başkan Yardımcıları Salim Şenkaya, İsmail Alp ve Nesrin Çelikbilek, Sami Korhan Gülhan'ı makamında kabul etmesinin ardında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

Valimiz Hakan Yusuf Güner'e TOSYÖV Afyon Destekleme Derneği çalışma ve faaliyetlerinde Valilik olarak desteklerini esirgemedikleri ve gösterdiği yakın alakadan dolayı teşekkürlerini sunan TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyon Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Valimiz Güner'e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, bir ilin ekonomik olarak canlandırılması ve geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesini sağlamak için o ile yatırımcı çekmek gerektiğini vurgularken, il dışından ve hatta yurt dışından gelecek olan yatırımların o il için ayrı bir önem arz ettiğini söyledi. Bu vazifeyi yüklenen ve bu konuda üstün gayret gösteren TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyon Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ve ekibine teşekkür ettiğini söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, bundan sonrada Afyonkarahisar Valiliği olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi