Toptaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı
CHP Afyonkarahisar Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Toptaş, 30 Ağustos Zafer Bayramın 92. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 30 Ağustos Zafer Bayramın 92. yılı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımlayarak, şunları söyledi:"26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta sona eren Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin büyük bir başarı ile sonuçlanmasının ardından kutlanan Zafer Bayramı, ümmetten millete, hanedanlıktan Cumhuriyet'e giden yolun önemli yapı taşlarındandır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının askeri alanda gösterdikleri büyük başarı, sadece işgalci kuvvetlerin yurttan atılması değil, aynı zamanda onların yerli işbirlikçilerine de vurulmuş büyük bir tokattır. Türk Milletinin yeniden var olduğu büyük taarruzu gelecek nesillerimize iyi anlatmak tarihi sorumluluktur. Kocatepe; Kuvay-i Milliye ruhunun dirildiği, var olduğu ve Cumhuriyetin kazanıldığı kutsal toprakların adıdır. Birlik ve beraberlik harcının karıldığı bugünleri ruhuna uygun olarak kutlamamak için siyasi tanıtımlar yapılması Türkiye’nin her yerinden gelen binlerce yurttaşımızı üzmektedir.
Tüm dünya halklarının örnek aldığı Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın eşsiz kahramanları başta Mustafa Kemal ve arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, büyük bir onurla Afyonkarahisar halkının Zafer Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum."dedi.
Editör: Haber Merkezi