TOPTAŞ, BELÇİKA’DA HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Belçika’da hemşerileri ile buluştu. Toptaş, siyasette ve iş dünyasında gösterdikleri başarılarla gurur duyduklarını söyledi.
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş yaklaşık 120 bine yakın Emirdağlıların yaşadığı Belçika’da Brüksel ve Gent’te bir takım ziyaretlerde bulundu. Hafta sonu Belçika’da bulunan Toptaş partisinin Belçika temsilciliğini yanı sıra Emirdağlılar ile bir araya geldi. Brüksel’de parti temaslarında bulunan Toptaş, Gent’te ise Emirdağlılar Kır Şenliğinde Emirdağlılarla bir araya gelirken, Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz’a da ziyarette bulundu.
“SİZE MİNNET BORCUMUZ VAR”
Emirdağlılar Kır Şenliğinde yaptığı konuşmada Emirdağlılarla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Sizleri birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuzu görmek benim için çok büyük mutluluk. Türkiye’yi Belçika’da en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı sizlere ülke olarak bizlerin minnet borcumuz var. Sizlerin başarılarını duymaktan öte burada gelerek görmek ayrıca mutluluk verici’ dedi.
RESUL TAPMAZ’I ZİYARET ETTİ
Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz’ı ziyaret eden Toptaş; “50 yıl önce çalışmak için gelen hemşerilerimizin çocuklarının Belçika siyasetinde önemli mevkilere geldiklerini görmek hem bir parlamenter hemde bir Afyonkarahisarlı olarak bana gurur veriyor” dedi. Toptaş’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Tapmaz, Gent ve bu yıl Göçün 50. yılı nedeniyle Belediye tarafından düzenlenen organizasyonlar hakkında bilgiler verdi.
Editör: Haber Merkezi