TOPTAŞ: BANA NE GÖREV DÜŞÜYORSA YAPMAYA HAZIRIM 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Dinar’a gelerek protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatını ziyaret eden Ahmet Toptaş burada CHP ilçe Başkanı Mehmet Altıntaş ve partililerle kısa bir süre sohbet etti. Afyonkarahisar CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, İl Başkanı Nevzat Ercan, İlçe başkanı Mehmet Altıntaş, Belediye Meclis Üyesi Av. Ali Akdağ, Taşıyıcılar Koop. Başkanı Şerif Ceylan ve partililerle birlikte Dinar İlçe Kaymakamı Ahmet Yurtseven’i, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yüksel’i, Belediye Başkanı Saffet Acar’I ve Umut Gazetesi Sahibi Ziya Aktaş’ı ziyaret ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışalım mesajlarını verdi. 12 Haziran seçimlerinden sonra Afyonkarahisar’da teşekkür ziyaretlerine devam eden Toptaş Dinar ilçe kaymakamını makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Toptaş; ‘İlk önce birbirimizi tanıyalım. Dinar benim en çok geldiğim bir şehir. Ben kendim Kızılörenliyim. Gençlik yıllarımdan beri Dinar çok hoşuma gitmiştir. Dinar için bütün kurumlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız’ dedi. İlçe Kaymakamı Ahmet Yurtseven ise; ‘Dinar bu bölgenin en hareketli yerlerinden birisi. Depremden sonra biraz küçülmüş. En büyük Pazar eskiden Dinar’a kurulurmuş. Şu an ise, yeni yeni kendini toplamaya başladı’ dedi.
TİCARET ODASINA ZİYARET
CHP milletvekili Ahmet Toptaş ve partililer kaymakam ziyareti sonrası Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yüksel’i ziyaret etti. Dinar’ın son ekonomik durumu hakkında bilgi alan Toptaş Dinar’ın ekonomik olarak büyümesi için milletvekili olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız’ dedi. Milletvekili seçildiği için Ahmet Toptaş’ı tebrik eden Mehmet Yüksel Dinar ekonomisinin Dinar’da kazanılan paraların % 70 inin dışarıya gittiğini birlik ve beraberlik içinde bu paraların Dinar içinde kalması için çaba sarf ettiklerini belirterek; ‘İlçemizde hastane, cezaevi ve odamızın Fen Lisesi projesi var. Bu projeler hayat geçirildikten sonra Dinar’ın ekonomisinde canlanma olacaktır. Özellikle Fen Lisesi Dinar’a çok şey katacak’ dedi.
BELEDİYEYE ZİYARET
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinden sonra Dinar Belediyesini ziyaret eden Afyonkarahisar CHP Milletvekili Ahmet Toptaş Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret ederek; Milletvekili olarak üzerime Dinar için ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi. Her ziyaretinde Dinar’ı çok sevdiğini söyleyen Toptaş; ‘Dinar’ı gerçekten çok seviyorum. Burası da benim memleketim. Sizin belediye başkanı olarak Dinar’daki çalışmalarınızı biliyorum, takip ediyorum. Dinar’da yapmış olduğunuz çalışmalarınıza bizim de katkımız olursa çok sevinirim. Bana ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım. Dinar’a yakışan bir belediye başkanısınız. Dinarlıların emrinde olduğumu size bildirmek istiyorum’ dedi. Belediye Başkanı Saffet Acar ise; ’12 Haziran genel seçimlerinden başarılı bir sonuç alarak milletvekili olan Ahmet Toptaş’ı kutladı. Toptaş’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Saffet Acar; ‘Ben sizin Dinar’a bakış açınızı biliyorum. Amacımız Dinar’a bir şeyler yapabilmek. Ben vekilimiz yok diye üzülmüyorum. Bizim vekilimiz var. Hizmet konusunda birlik ve beraberlik içinde olacağımıza inancım tam. Dinar’a bir çivi çakabilirsek ne mutlu bize.’ dedi. Milletvekili Ahmet Toptaş daha sonra Belediye Başkanından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saffet Acar ise; Dinar’da yapılan beleidye çalışmalarını kısaca anlattı.
UMUT GAZETESİ’NE ZİYARET
Milletvekili Ahmet Toptaş ve beraberinde CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Beleidye Meclis Üyesi Av. Ali Akdağ, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şerif Ceylan ve partililer Dinar Umut Gazetesi imtiyaz Sahibi Ziya Aktaş’ı ziyaret etti. 24 temmuz basın bayramını kutlayan Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş yerel basının önemine dikkatleri çekerek şunları söyledi; ‘Yerel basın bizim gözümüz, kulağımızdır. Özellikle seçimlerde yerel basınımız bizlerin haberlerini takip ederek yazdılar. Yerel basınlarımız bulunduğu bölgenin sorunlarını en güzel açığa çıkaran kuruluşlardır. Ben sizlerin basın bayramını kutluyorum’ dedi. Umut Gazetesi sahibi Ziya Aktaş ise; Ahmet Toptaş’ı seçimlerden milletvekili olarak çıktığı için kutlayarak başarılar diledi.
Ahmet Toptaş Dinar ilçe protokolü ziyaretleri sonrası Dazkırı’ya gitmek üzere Dinar’dan ayrıldı.
 
 
Editör: Haber Merkezi