TOPTAŞ, AFYONLULAR DERNEĞİNİN KAHVALTISINA KATILDI
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı.
Ankara’da öğrenim gören öğrencilere yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıya katılan Milletvekili Ahmet Toptaş yaptığı konuşmada; “ Ankara’da güzel üniversitelerde okuyorsunuz.Derslerinizde başarılı olup aynı zamanda sosyal olmanızı istiyorum. Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneğimiz Başkanı Mehmet Parsak ve Yönetimine teşekkür ediyorum.TBMM’de Afyonluların makamı vardır.Her zaman makamınıza gelmenizi istiyorum.Kapımız ve gönlümüz tüm hemşerilerimize açıktır.Bir sorununuz olduğunda Dernek Başkanımızla ve bizlerle paylaşın.Dernek Yönetimimizin çaba ve gayretlerini biliyorum.En kısa sürede Derneğimiz için bir mekan satın alımı olacaktır.Bu mekanın alımlı için her türlü desteği vermeye hazırız.O zaman sizlerle sürekli iletişim içinde olacağız.Gelecek toplantıda Mecliste misafirim olmanızı istiyorum.”dedi.
Kahvaltı sonrası Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Parsak ve Danışma Kurulu 2 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.
Editör: Haber Merkezi