Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Vali Tutulmaz’ın Başkanlığında Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar ile toprak koruma kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve toprağın önemine değinen Vali Tutulmaz; “Toprak hava gibi su gibi önemlidir. Ne kadar teknolojik ürünler üretirsek üretelim ve ne kadar sanayide ileride olursak olalım topraksız asla yaşayamayız. Bu nedenle bilhassa tarımsal ürünleri temin ettiğimiz toprağımızı elimizden geldiğince korumalıyız. Çünkü toprakta yapılan tahribatın düzeltilmesi uzun yıllar almaktadır. Bizlerde bu amaçla burada toplanmış bulunmaktayız. İl Tarım ve Orman Müdürümüzce hazırlanan bu toplantının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, katılımlarından ve desteklerinden dolayı Toprak Koruma Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerin ardından gündemde bulunan maddelerin görüşülmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi