TOPLU TAŞIMAYA ZAM YAPILDI
Afyonkarahisar Belediyesinin dün gerçekleştirilen Ağustos ayı meclis toplantısından kentteki toplu taşımaya zam kararı çıktı.
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığı’ndaki toplantı, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Yönetim Kurulu üyelerinin de misafir olduğu toplantıda, kentin gelişimi adına yine önemli kararlara imza atıldı. Özel Halk Otobüsleri ücret tarifelerinin de belirlendiği toplantıda paralı binişler için sivil 1 lira 75 kuruş, öğrenci 1 lira 50 kuruş, kartlı binişler için sivil 1 lira 50 kuruş, öğrenci 1 lira 40 kuruş, 45 dakika içerisindeki aktarmalar ise ücretsiz olarak karara bağlandı.
Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı Projesi kapsamında imar planında vilayet binası olarak (Hükümet Konağı) ayrılan taşınmazın Maliye Hazinesi adına bedelsiz devredilmesinin de görüşüldüğü ve karara bağlandığı toplantıda konuşan Başkan Burhanettin Çoban, “Eski belediyeyi biz vilayete veriyoruz, vilayet ise hükümet konağının olduğu yeri bize tahsis ediyor. Böylelikle hükümet konağının yıkımına en geç Kasım ayında başlayacağız” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi