TOLGA ÇANDAR COŞTURDU
 CHP Afyonkarahisar İl Örgütü tarafından düzenlenen konserde CHP Muğla Milletvekili ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar CHP lileri coşturdu.
 Dün gece Spor Salonunda 1000 e yakın kişinin katıldığı konserde Türk Halk Müziği sanatçısı Sevinç Eratalay sahne aldı.Eratala’ın türkülerine salondaki izleyenlerde eşlik etti.
Eegenin Gururu/ODTÜ nün Onuru sloganları ile sahneye gelen Tolga Çandar ‘Tarihin en güzel yerinde,son sözü inananlar söyler.1 Mayıslar bizim kendimizi yenilediğimiz günlerdir.1977 Kanlı 1 Mayıs’ta ODTÜ de gençececik bir öğrenciydim.Bize yapılanları biz hiç unutmadık.Yapanları hiçbir zaman unutmayacağız.CHP Emperyalizme karşı verilen savaşın adresidir.CHP Milletvekili olmaktan onur guyuyorum.Zaferin kazanıldığı topraklarda sizlerle olmaktan gurur duyuyorum’ diyerek türkülerine başladı.
 Çandar’ın türkülerine salondakiler bazen halay çekerek,bazen bayraklarını sallayatak,bazen ayakta türkülere eşlk ederek destek verdi.
Tolga Çandar konseri sonunda CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz 1 Mayıs etkinliğine ve konsere katılan partili yol arkadaşlarına teşekkkür etti.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nun mesajında okunduğu CHP Gecesi sonunda Milletvekili ve Sanatçı Tolga Çandar ile partililer fotoğraf çektirdi.
 
Editör: Haber Merkezi