TOBB Ege Bölgesi İl KGK Toplantısı Afyon’da gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Tic. Ve San. Odası koordinatörlüğünde, Afyonkarahisar Tic. Borsası desteğiyle faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyon İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen TOBB Ege Bölgesi toplantısı 16 -17 Nisan tarihinde ilimizde gerçekleştirilecektir.
(TOBB) Afyon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna TOKMAN ‘dan ilimizde gerçekleşecek olan bu büyük organizasyon hakkında bilgi aldık. 
Berna TOKMAN “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştireceğimiz bu toplantı illerden büyük ilgi gördü. Misafirlerimizi yoğun bir program bekliyor.
Toplantıya Ankara da dâhil olmak üzere Ege bölgesindeki tüm illerden gelen İş dünyasında ki kadınlarımızın ilimize olan ilgileri bizleri mutlu etti.
TOBB KGK üyeleri ve girişimci iş kadınlarının birlikte olacağı bu program ile sektörel bazda ticari bağların güçlendirilmesi, networking çalışması ve ilimizin kültürel tanıtımında büyük katkı olacağını düşünmekteyiz.
İki oturum şeklinde yapılacak toplantının ilk ayağında ilimizdeki NG Güral Termal Otel de katılımcılarla beraber sektörel interaktif yuvarlak masa toplantıları yapılacaktır. Sektörel sıkıntıların beklentilerin iş görüşmelerinin ticari bağlantıların kurulacağı bu toplantıya yaklaşık 100 ila 150 arasında iş kadınlarımız katılacaktır.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapılacak olan toplantının ikinci ayağında TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Afyonkarahisar İl Başkanı  ve ev sahibi olarak bir konuşma  yapacağım,  TOBB KGK Ege Bölge Başkanı Esen Türker, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’ın konuşmalarının ardından Afyon İl KGK Üyesi Şule Bendler Proje Tanıtımı gerçekleştirecektir.
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden Prof. Dr. Belkıs Özkara’nın moderatörlüğünü yapacağı panelde sektöründe başarıyı yakalamış rol modellerimiz ANGİKAD Kurucu Başkanı ve KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Erol, EKOL Plastik Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Handan Yorulmaz konuşmacı olarak yer alacaktır.
“Kadın Girişimciler İçin Bir Drama Tekniği: Bilinç Koridoru” adlı panele ise Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden Doç. Dr. Duygu Kızıldağ, Drama Koordinatörü Ezgican Karakoç tarafından bir drama tekniği uygulanacaktır.
16 sın da ki toplantılardan bir gün sonra 17.sinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölgesi toplantısına katılan kadınlarımıza ‘Afyonkarahisar Kültür ve Tanıtım Gezisi’ düzenleyerek ilimizin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmaya çalışacağız. ” Dedi.
 
Editör: Haber Merkezi