TOBB Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk’ten Serteser’e Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette Konya Ticaret Odası Meclis Üyeleri Aslan Korkmaz ve Mehmet Ali Çiftçi ile ATSO TOBB Delegesi ve Meclis Üyesi Mehmet Kumartaşlı da hazır bulundu.

TOBB bünyesinde kurulan Sağlık Endüstri Bölgesi Komisyonu’nun başkanlığını da sürdüren TOBB Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Sağlık Endüstri Bölgesi hakkında istişare etti. Ziyarette ayrıca şehir ekonomileri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsa olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğinde ülkemiz için çalışıyor ve proje üretiyoruz. Camiamızın birlik ve beraberliği, örnek gösteriliyor. TOBB Başkan Yardımcımız ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’e, Konya Ticaret Odası’nın değerli Meclis Üyeleri’ne, Odamız’ı ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından TOBB Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyet, ATSO hizmet binasını incelediler. Böyle bir hizmet binasının Afyonkarahisar’a kazandırılması dolayısıyla ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i tebrik eden Öztürk, “Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser, Meclis Salonu ile, toplantı salonu ile, Yönetim Kurulu toplantı odası ve birimleri ile güzel bir binayı Afyonkarahisar’a kazandırmış. Ayrıca ATSO hizmet binası, Güneş Enerjisi Santralleri ile kendi enerjisini üreten bir bina hâline gelmiş. Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser’i kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi