TKHB Afyon Genel Sekreterliği Eylül Ayı Verimlilik Toplantısı Yapıldı
Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği (TKHB) Afyonkarahisar Genel Sekreterliği "Eylül Ayı Verimlilik Toplantısı", Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu başkanlığından yapıldı.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erenoğlu, toplantıların amacının kentteki sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırma yönünde fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Konuşmasında özellikle Sandıklı ve Dinar bölgesinde bulunan entegre hastanelerden yapılan hasta sevki konularında bölgede bulunan Aile Hekimleriyle koordinasyonun kurulmasını isteyen Erenoğlu, sağlık konusunda herhangi bir zafiyete uğramamak adına tüm hekimlerin iletişim halinde olmasının zorunlu olduğunu ifade ederek yeni başlayan hekimlere özellikle İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) kararlarının hatırlatılması açısından önemli olduğunu dile getirdi. Kamu Sağlık Tesislerindeki tehlikeli atık konusunda hassas olunmasını isteyen Dr. Erenoğlu, "Kurumlarınızda tehlikeli atık olarak nitelendirilen malzemelerin bertaraf edilmesi için mutlaka uygun şartlarda, uygun depolarda biriktirin. Birlik olarak, tehlikeli atıkları toplayarak ilgili firmaya teslimini yapıyoruz" dedi.
Her ay yapılan verimlilik değerlendirme toplantısında rutin olarak seçilen "Ayın Hastanesi" kriterlerine en uygun sağlık tesisi ise Eylül ayında Afyonkarahisar Ağız Diş Sağlığı Merkezi olarak belirlendi. -
Editör: Haber Merkezi