TİYATROCULARA FİNAL YEMEĞİ
 
       Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi, NG Güral Termal Otel’de ağırlandı.  Genel Sanat Yönetmenliğini Hasan H. Elmas'ın yaptığı Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları bu sezon gösterime sundukları "Kanlı Nigar" isimli oyunla izleyiciden tam not aldı.
 
      Sezonun yorgunluğunu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Güral Termal Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde attı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda birlik ve beraberlik mesajları veren tiyatrocular, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nazik davetlerinden dolayı şükranlarını sundu.
 
   "PERFORMANSINIZ TAKDİRE ŞAYAN"
 
          Gösterime girdiği tarihten bu yana kapalı gişe oynayan oyunda görev alan tüm ekibin gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, tiyatro sanatının gelişimi adına yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı. İlimizde tiyatro sanatının gelişmesi adına verdiği desteğin bundan sonrada devam edeceğini kaydeden Sarlık,, yemek boyunca oyuncularla sohbet ederek taleplerini dinledi.
 
    "BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ OLMASAYDI BAŞARAMAZDIK"
 
          Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ise Başkan Burhanettin Çoban'ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirerek "Başkanımızın desteği olmasaydı, bizler bu başarıyı yakalayamazdık. Ekibim adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her sezon sonu olduğu gibi bu sezon sonu da bizleri özel olarak ağırlaması nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi