Tıp Fakültesi Yönetimi, Rektör Solak’ı ziyaret etti

1. Ulusal Kocatepe Tıp Öğrenci Kongresi" hazırlık çalışmaları kapsamında Tıp Fakültesi Yönetimi, Rektör Mustafa Solak ziyaret etti.
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi tarafından 19-21 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenecek "1. Ulusal Kocatepe Tıp Öğrenci Kongresi" hazırlık çalışmaları kapsamında AKÜ Rektörü Mustafa Solak ziyaret edildi.
"Aciller ve Şiddet" konulu 1. Ulusal Kocatepe Tıp Öğrenci Kongresiyle ilgili Rektör Mustafa Solak'ı bilgilendirmek üzere yapılan ziyarette AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürsel Acartürk ve Kongre Bilimsel Ekip Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Yaman ile birlikte Bilimsel Ekip Başkanı Kadir Baturhan Çiftlik ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı ve Fakülte Temsilcisi Alper Selim Kocaoğlu yer aldı.
Rektör Solak'ı Güzel Sanatlar Fakültesindeki çalışmaları sırasında ziyaret eden ekip, kendisine kongre ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Solak ise, yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ederek, AKÜ için önemli olan bu tarz etkinliklerde desteğini esirgemeyeceğini ifade etti.
Editör: Haber Merkezi