Tim 47 unutulmadı

Kardeş Köy Okulu gönüllüleri yine anlamlı bir çalışmaya imza attılar. 10 Aralık 2016 yılında İstanbul Beşiktaş Arena stadı yakınlarında teröristlerce düzenlenen hain bombalı saldırı da şehit olan polislerimiz anmak için Ayazin ilkokulunda bir etkinlik düzenledi.

Beşiktaş katliamında şehit olan 47 tim Kardeş Köy Okulu gönüllüleri tarafından 6. yılında anıldı. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in de destekleri ile Kardeş Köy Okulu Kurucusu Hilal Kalafat ve Nazmiye Karaman, Ayazin ilkokulunda tim 47 adına bir etkinlik düzenledi. Hain saldırıda şehit olan 47 polisimizin resimlerini tek tek hazırlayan Kalafat öğrencilere şehitlik duygusunu aşıladı. Afyonkarahisar’a Zonguldak ilinden misafir olarak gelen şehit anneleri ve yakınları da etkinliğe katıldı.

“Projelerimize destek veren Vali Çiçek’e teşekkür ederiz”

Kardeş Köy Okulları olarak şehitlerin ismini yaşatmaya devam edeceklerini söyleyen Hilal Kalafat, “Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda tüm şehitlerimizin ismini Afyon'da yaşatmak devam ediyoruz. Bu hafta 10 Aralık 2016 yılında İstanbul Beşiktaş Arena stadı yakınlarında teröristlerce düzenlenen hain bombalı saldırı da şehit olan polislerimiz anmak için Ayazin ilkokulunda bir program düzenledik. Programımıza Zonguldak ilinden gelen ve hain saldırıda şehit olan Hasan Bilgin’in annesi de katıldı ve duygulu anlar yaşadı. Ayazin İlkokulumuzda Tim 47 adına 47 çocuğa ayakkabı kırtasiye malzemeleri dağıttık. Programımıza Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’te görüntülü bağlanarak teşekkür etti. Projelerimize destek veren Sayın Valimiz Gökmen Çiçek çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi