THY, HATAYI DÜZELTMELİ
Afyonkarahisar, Kütahya,Uşak illerinin ortak yararlanması amacıyla yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Zafer Bölgesel Havalimanı, Türk Hava Yolları’nın sitesinde sadece Kütahya Zafer Havalimanı olarak yer alması Afyonkarahisar halkı tarafından tepkiyle karşılandı.
Afyonkarahisar Uşak ve Kütahya’nın ortak kullanacağı Zafer Bölgesel Havalimanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Bölgenin gelişmesinde önemli rol oynayacak olan Zafer Bölgesel Havalimanı’nın Türk Hava Yolları sitesinde sadece Kütahya Zafer Havalimanı olarak yer alması gurbetçi ve yurt içinde bulunan birçok Afyonkarahisarlı’nın tepkisine neden oldu.
“HAVALİMANI 3 İLİN ORTAK KULLANIMINDA”
Özellikle Belçika’da yaşayan gurbetçilerimiz gazetemizi arayarak, “Mademki Zafer Bölgesel Havalimanı üç ilin ortak kullanımına açıldı ve ismi Zafer Havalimanı oldu, biz Belçika’dan Türk Hava Yollarının internet sitesine girip, gidiş yeri Afyonkarahisar yazdığımızda çıkmıyor, ancak Kütahya yazdık mı Zafer Bölgesel Havalimanı çıkıyor. Bu yanlışlık acilen çözülmelidir. Zafer Havalimanı sadece Kütahya’nın değil Uşak ve Afyonkarahisar ortak malıdır” dediler.
Editör: Haber Merkezi