TGF büyük bir ailedir

Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 5. Anadolu Buluşmalarında konuşan Genel Başkanı Karaca, “Türkiye Gazeteciler Federasyonu büyük bir ailedir. Bu aile yapısı her geçen gün büyüyor gelişiyor” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Afyonkarahisar’da böyle bir toplantıya yapmanın ayrı bir sevinç olduğunu söyleyerek, “Afyonkarahisar benim doğduğum büyüdüğüm bir şehirdir. O nedenle burada bugün Afyonkarahisar’da olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Daha önce yapmış olduğum konuşmalarda olduğu gibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu ailesi gerçekten büyük bir ailedir” dedi

Aile yapısı her geçen gün büyüyor

“Bu aile yapısı her geçen gün büyüyor gelişiyor ve inşallah daha da gelişecek” diyen TGF Genel Başkanı Karaca, “Bu aile öyle güzel bir aile ki kadınları da ayağa kalktı ve kendi aralarında bir Whatsapp Gurubu kurarak TGF’nin daha güçlü olması için büyük bir katkı yapıyor. Bazı arkadaşlarımız bu olaya muhalifti ama ben böyle bir olayın kadınlar arasında birlik ve beraberliğin olmasına Genel Başkan olarak tam destek verdim ve vermeye de devam edeceğim” diye konuştu.

Birlik ve beraberliği geliştiriyoruz

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 5. Anadolu Buluşmaları’nın daha önce Tokat, Kırşehir, Kocaeli ve Çorum illerinde yapıldığını hatırlatan Başkan Karaca, “Bunun dışında etkinliklerimiz bununla sınırlı değil, birlik beraberliğimin ve sorunlarımızın birlikte tartışılması, konuşulmasında öncü olsun diye biz zaman zaman illere ziyaretler yapıyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonunun tarihinde Ocak ayından bu yana ilk defa 35 ili ziyaret ederek etkinlik yaptık” dedi.

Rekor kırarak 35 ili ziyaret ettik

35 ilde yapılan ziyaretin rekor seviyede olduğunu söyleyen Karaca, önümüzdeki ayın çok yoğun geçeceğini ifade etti. Önümüzdeki ay 6-7 kongrelerinin olduğunu belirten Karaca sözlerine şöyle devam etti: “Bazı arkadaşlarımızın 2017 yılı başarı medya ödülleri var. Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı olarak bu çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basının sorunları çözüm önerileri ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi