TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan Vali Tutulmaz’ı ziyaret Etti

Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan Vali Mustafa Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen, Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Nadir Güzbey ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab hazır bulundu.

Valimiz, Spor ve Sporcu Dostu Bir Vali

Ziyarette konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan: “Bugün Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Sporun ve sporcunun dostu olduğu, spora ve sporcuya çok kıymet verdiği için ve hemşehrilerimizin içindeki tek Valimiz olduğu için ziyaret etmek istedik. Hemşehrileri olarak onunla gurur duyuyoruz. Verdiği her türlü destek için de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Afyonpsor’a Gönül Bağınız İçin Teşekkür Ediyorum

Ziyaretleri dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Mustafa Tutulmaz: “Nazik ziyaretiniz ve aynı zamanda Afjet Afyonspor’a gönül bağınız için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a üzerinde isminin yer aldığı 1922 Türkiye-Romanya Milli maçı formasını takdim etti.

Editör: Haber Merkezi