“Teşkilatlarımızla ve milletimizle omuz omuza yolumuza devam edeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Kütahya İl Koordinatörü Av.İbrahim Yurdunuseven Bolvadin ve Kütahya/Tavşanlı Tunçbilek Beldesi 7.Olağan Kongreleri ile alakalı açıklaması

Milletimizden aldığımız güçle, milletimizin yolunu istikametimiz bilerek, hizmet aşkıyla, sahip olduğumuz inançlarımızı ve değerlerimizi korumak için yola çıktığımız günden bugüne, tüm gücümüzle içeride ve dışarıda mücadelemizi her zaman sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. Girdiğimiz bu yeni dönemde, hedefimizden sapmadan yolumuzu kesmek isteyenlere asla müsade etmeyerek, ülkemiz ve milletimiz için daima en iyisini arzuladık. Bu yeni dönemde de milletimizle bir olacak, ilk günkü aşkla çıktığımız yolda ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Öncelikle Bolvadin İlçemiz ve Koordinatörlük görevini yürüttüğümüz Kütahya/Tavşanlı İlçemize Bağlı Tunçbilek Beldemizde gerçekleştirdiğimiz kongrelere katılan herkese teşekkür ediyorum. Alınan kararlar ile Bolvadin ilçemizde önceki dönem İlçe Teşkilat Başkanımız Ömer Dayı güven tazeleyerek görevine devam edecek, Tunçbilek Beldemizde ise teşkilatımızın kararıyla önceki dönem Belde Başkanımız İbrahim Kırmızı görevini Abdullah Taktak'a devretmesi kararı çıkmıştır. Bu kararların Teşkilatlarımıza ve Başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hep söylediğimiz gibi teşkilatlarımızla ve milletimizle omuz omuza olmanın gayretinde olarak yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi