Termal Kent Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz ve ilimizin üst düzey yöneticileri Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerine ilimizde kurulması planlanan Termal Kent ve Kür Merkezi ile ilgili bilgilendirmede bulundular.

İlimizin termal değerlerinin tanıtımı ve ziyaretçi sayısının arttırılması ve ilimizde kurulması planlanan Termal Kent ve Kür Merkezi ile ilgili olarak Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Ali Özkaya, Turizm Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Defterdar Murat Toy, Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Koordinatörü Vahit Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten’in katıldığı toplantıda Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerine proje hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kültür Bakanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Termalin ve Şifanın başkenti Afyonkarahisar’a Termal Kent ve Kür Merkezi kurulması için karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulurken, konuyla ilgili gündemde bulunan diğer konular değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi