Tenis Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi

Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Tenis Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları spor şehri Afyonkarahisar'da tamamlandı. Karşılaşmalar sonucunda başarılı olan takım ve sporculara madalya ve kupaları verildi.

Spor şehri Afyonkarahisar’da bir müsabakanın daha sonuna gelindi. Okul Sporları kapsamında Afyonkarahisar’da düzenlenen ve onlarca sporcuların kıyasıya yarıştığı Tenis Yıldızlar Türkiye Birinciliği karşılaşmaları sona erdi. Karşılaşmalar sonucunda; tenis yıldız erkeklerde Özel Antalya Bahçeşehir Ortaokulu birinci, İstanbul Özel Güzelyalı Bahçeşehir Koleji Ortaokulu ikinci, Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu üçüncü, Muğla Özel Profesyonel İlgim Ortaokulu ise dördüncü oldu. Tenis yıldız kızlarda ise; İstanbul Özel Esenkent Okyanus Ortaokulu birinci, Özel Adana Doğa Ortaokulu ikinci, İstanbul Özel Vizyon Ortaokulu üçüncü, İstanbul Özel Ataşehir Bahçeşehir Koleji Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Karşılaşmalar sonucunda düzenlenen ödül töreni ile başarı gösteren takımlara madalya ve kupaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen, Okul Sporları Bakanlık Temsilcisi Hilal Koçak, Afyonkarahisar Tenis İl Temsilcisi Ali Karagöz, hakemler ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi