TEMA, Serteser’e teşekkür mektubu takdim etti

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı İl Temsilcisi Önder Çelik, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Çelik, Serteser’e Vakıf’a destekleri dolayısıyla Teşekkür Mektubu takdim etti.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) İl Temsilcisi Önder Çelik ve TEMA İl Yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Çelik, Serteser’e TEMA’ya katkıları dolayısıyla Teşekkür Mektubu takdim etti. Çelik, ayrıca TEMA’ya katkıları dolayısıyla Serteser adına Denizli Sundurlu Hatıra Ormanı'nda 3 adet fidan dikildiğine dair belgeyi de verdi.

EROZYONLA MÜCADELEDE FARKINDALIK

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’den her zaman destek gördüklerini belirten TEMA İl Temsilcisi Önder Çelik, “Geçmiş dönemde bize çok destek oldunuz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Yeni dönemde aynı heyecan ile desteğinizi görme arzusundayız. Çalışmalarımızdaki ana amacımız, erozyon tehlikesine dikkat çekebilmek, ülkemizdeki erozyon tehlikesinin meydana getirdiği sonuçlar hakkında bir farkındalık oluşturabilmek, bu sorunun çözülmesine yönelik kamuoyu oluşturmaktır. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz, sivil toplum kuruluşu olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarına da destek olacağımızı belirtiyoruz” dedi.

TEMA’NIN ÖNEMLİ KATKILARI VAR

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de TEMA Vakfı’nın Türkiye’de ses getirmiş vakıflardan biri olduğunu belirtti ve şu ifadelerini kullandı:

“TEMA’nın Türkiye’ye kendi alanında önemli katkıları olmuştur. Vakıf’ın kurucusu Hayrettin Karaca’yı burada anmadan geçmeyelim. Önder Bey de yaklaşık 15 yıldır Afyon’da bu görevi ifa etmektedir. Bu süre zarfında da benim bulunduğum tüm sosyal görevlerde, aşağı yukarı 10 senedir Ticaret ve Sanayi Odası’nda, ondan önce Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nde birbirimize hep destek olarak çalıştık. Tüm TEMA Vakfı’na Önder Bey ve Yönetim Kurulu nezdinde çok teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi