“TEKNOFEST'te geleceğe dair umutlarımız yeşeriyor.”

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat ve beraberindeki partililerle TEKNOFEST Uluslararası ve Liseler Arası İHA Yarışmaları için şehrimizde bulunan gençleri ziyaret etti.

TEKNOFEST alanındaki tüm standları ziyaret eden Karataş, yarışmaların yapıldığı alanda projeleri yürüten öğrencilerle ve katılımcılarla sohbet ederek başarılar diledi.

Standları gezdikten sonra bir açıklama yapan Karataş şunları söyledi;

“TEKNOFEST'te geleceğe dair umutlarımız yeşeriyor. Hayal kuran ve gerçekleşmesi için gayret eden tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Geliştiren, üreten bir Türkiye; onların desteklenmesiyle mümkün olacaktır.

Bu tarz etkinliklerin artması şehrimizin tanınması ve turizmine katkı sağlaması açısından önemli.

Gençlerimizle görüştüğümüzde Liseli öğrenciler için ayrılan çadırların zemini mucur olduğundan dolayı öğrenciler hareket etmekte zorlandıklarını ve tamir için kullandıkları vida vb. aletlerin mucurlar arasında kaybolduğunu ifade ettiler. Çadır alanın hazırlık aşamasının da geç tamamlandığını ve ilk gün yoğun yağış ve rüzgardan dolayı olumsuz etkilendiklerini söylüyorlar. Umarız sonraki organizasyonlarda yetkililer tarafından her aşama düşünülür ve gençlerimiz mağduriyet yaşamamış olur”

İl Başkanı Karataş, TEKNOFEST ziyaretine ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TEKNOFEST Uluslararası ve Liseler Arası İHA Yarışmaları için Afyonkarahisar’a gelen gençlerimizi ziyaret ettik.

Hayal kuran ve gerçekleşmesi için gayret eden tüm gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Organizasyonda emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi