Tekdemir ” Muhtarların vasi olarak atanması rahatsızlık yaratmıştır”

Zafer Partisi Afyonkarahisar il başkanı E.Albay Mevlüt Tekdemir sırasıyla Mecidiye Mah. Muhtarı Deniz ÖZCAN, Mısri Mah. Muhtarı Ömer ORTAÇ, Kasımpaşa Mah. Muhtarı. Abdullah TUGAN ‘ı ziyaret ederek mahallelerin ve muhtarların sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Tekdemir “Zafer partisi olarak artık sahalardayız. Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde bizlerin temsilcileridir Özelikle sığınmacıların en fazla olduğu semtlerdeki mahalle muhtarlarımızı yerinde ziyaret ederek sorunlar ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunduk.

Mahkeme kararı ile Afyonda 3 farklı mahalle muhtarımızın cezaevindeki Suriyelilerin vasisi olarak atanmaları kendilerinde rahatsızlık yaratmıştır. Bu konuda kendilerine yasal ve doğru bilgilerin verilmesini bekliyoruz. Ayrıca kentsel dönüşüme tabi tutulacak Kasımpaşa, Mısri mahallesi bölgesindeki ev sahiplerinin menfaatlerinin korunması açısından ,kamulaştırma rayiç bedelin düşük verilmesi dahil ,gelişen her durumun ve olayın takipçisi olduğumuzu söylemeliyim.” dedi

TSK’nın başındaki Türk ibaresini de kaldıracak mısınız?

İl başkanı Tekdemir Sözlerine Türk Tabipler Birliği İsmindeki Türk kelimesinin kaldırılmasına ilişkin “Dün MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, tarafından Türk Tabipleri Birliği’nin ismindeki TÜRK İBARESİ KALDIRILARAK "Tabipler Birliği" olarak değiştirilmesini içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

Kurumun İçinde hain, mikrop varsa temizlenir, gerekirse kayyum atarsınız. Ama Türk ismini kaldırmak artık başka bir boyuta geçmek demektir. Türk Silahlı kuvvetleri İçindeki hainler darbe yaptı diye şanlı ordumuzun başında yer alan Türk ibaresini de kaldırmayı düşünüyor musunuz?

Buradan bütün Mhp lilere çağrı yapıyorum: Ülkeye 13 milyon sessiz istilacı girerken sustunuz ama andımız kaldırmak, T.C. yazılarını kaldırmak gibi hatalarınıza bu son teklifinizi de eklemeyin.

TÜRK ismi bizim 5000 yıllık kanımız şerefimizdir.

Maalesef MHP artık Türk milliyetçilik sancağını taşıyamaz haldedir. Bu Türk yazılarını kaldırmanızı halkımız affetmeyecektir. ve seçmen kardeşlerimin hepsini de Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğinin son kalesi olan Zafer Partisine katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi