TDP, “Siyasi Kaygı Gütmeden Af Çıksın”

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündemi değerlendirdi.
İl Başkanı Uysal genel Af konusu tekrar gündeme getirerek: “Türkiye Değişim Partisi bir konuyu gündeme getiriyorsa, siyasi çıkar hesapları yapmaz, doğru olduğuna inanıyorsa sonuna kadar savunur. Türkiye Değişim Partisi olarak huzura ve barışa, yeni ve temiz bir sayfa açmaya, ihtiyaç olduğunu gördük ve toplumsal barış affı önerdik” dedi.
“TÜM SİYASİ PARTİLER BU MESELEYE SAHİP ÇIKSIN”
Başkan Uysal: “9 Nisan’dan bu yana da bu affın çıkması için çalışıyoruz. Kamuoyunun önüne çıkıyor, bu önerimizi aslanlar gibi savunuyoruz. Karnımızdan konuşmuyoruz, mırıldanmıyoruz, ürkek davranmıyoruz. Bütün siyasi partileri de bu konuda daha net olmaya ve meseleye sahip çıkmaya çağırıyoruz.”dedi.
“DEMOKRASİMİZ EKSİKSİZ OLSUN”
Başkan Uysal: “Güvenliğimizi ve geleceğimizi, ABD’nin merhametine, Rusya’nın inisiyatifine bırakamayız. Meclis açılır açılmaz, bir kapalı oturum yaparak, bir tehdit değerlendirmesi yapmalı, gerekenlerin yapılması konusunda hükümete tam yetki verilmelidir. Dünyanın önüne, birlik içinde, kararlı ve dik bir duruş koymamız lazım. Önemimizi ve değerimizi bilmeyenlerle, bize düşmanlık edenlerle derhal yolumuzu ayırmalıyız. Endişeye gerek yok, yeni bir dünya kurulur, bu yenidünyada yerimizi alırız. Birlik beraberlik içerisinde olalım. Demokrasimiz eksiksiz olsun. Ekonomimiz işlesin. Ordumuz güçlü olsun. Bütün hesapları bozarız, tüm hevesleri kursaklarda bırakırız”dedi.

Editör: Haber Merkezi