TDP İl Başkanlığı’ndan İnternet Medyasına ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uysal’a ziyaretlerinde Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Sözcüsü Hüseyin Çilek ve Türkiye Değişim Partisi Taşoluk Belde Başkanı Bilal Kepez eşlik etti.

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Uysal’ın ilk durağı İnternet Medya Birliği oldu. Akabinde Ege TV Afyonkarahisar İl Temsilcisi Faruk Kılınç ve Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yıldız Değer’i de dernek binasında ziyaret eden TDP İl Başkanı Uysal çok verimli ziyaretler gerçekleştirdiğini belirtti.

İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Ziyarette Başkan Uysal’ı ve beraberindeki heyeti İnternet Medya Birliği Başkanı İsmail Ögeday, birlik üyelerinden Soner Gürsan, Muhittin Çekdemir ve Dilek Tür karşıladı.

Yerel basının sorunlarının konuşulduğu ziyarette Başkan Uysal “Genel başkanımız Mustafa Sarıgül’ünde belirttiği gibi yerel medya bizim için vazgeçilmez değerlerdendir. Partimizin kuruluş aşamasından şu an yürüttüğümüz çalışmaların tümünde yerel medyamızın desteğinden parti olarak çok memnunuz. Afyonkarahisar’ımızın emekçi basınına çalışmalarının her noktasında başarılar diliyorum” dedi.

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Uysal, İnternet Medya Birliği Başkanı Ögeday’a adaleti simgeleyen sembolik bir adalet terazisi heykeli hediye etti. Başkan Uysal hediyenin adaleti ve özgürlüğü simgelediğini belirterek, “basınımızın adalete ihtiyacı var, basınımızın özgürce mesleğini icra edebilmesi için öncelikle adaletin olması gerekli” dedi.

Ege TV Afyonkarahisar İl Temsilciği’ne ziyaret

Ziyaretine Ege TV Afyonkarahisar İl Temsilciği ile devam eden Başkan Uysal’ı Ege TV Afyonkarahisar İl Temsilci Faruk Kılınç karşıladı. Kılınç Başkan Uysal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtirken TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, “Faruk Bey ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizleri kırmayarak misafir ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yıldız Değeri dernek binasında ziyaret ederek engellilerinin sorunları hakkında bilgi aldı.

İhtiyaç sahiplerinin ve engellilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten İl Başkanı Uysal; “parti olarak hem engellilerimize hem de ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanındayız. Elimizden gelen tüm çalışmalarda yardımlaşma derneklerimiz her daim yanındayız. Yıldız Hanım’a sohbeti ve nazik karşılaması için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretler pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşirken çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.

Editör: Haber Merkezi