TDP İl Başkanı Uysal, Anneler Günü mesajı yayınladı

Anneler Günü ile ilgili açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, annenin önemine değindi.

Anneler Günü'nün kaybedilen bir annenin anılması üzerine ortaya çıkan bir gün olduğunu belirten Uysal, "Annelerimiz varlıklarıyla bize her zaman güç veriyor. Allah yokluklarını göstermesin" dedi. Anneler için her zaman en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Uysal, "Annelerimiz her şeyin en iyisini ve güzelini hak ediypr. Türkiye Değişim Partisi olarak annelerimiz için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizleri yetiştiren bir anne, bizlerin çocuklarını yetiştiren yine bir anne. Toplumu var eden her şey anneyle ilgili. Bu nedenle onların mutlu olduğu bir toplumda mutsuz olacak kimseyi göremiyoruz" diye söyledi.

Annelerin vermiş olduğu özveriye dikkat çeken Başkan Uysal, "Annelik kavramının yüceliğinin vermiş oldukları şefkat ve özveriden kaynaklandığını biliyoruz. Hayatımız boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen annelerimiz, iyi ki var. Bugün vesilesiyle her birine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Uysal yaptığı açıklamada toplumu kadınla birlikte yönetmenin ne kadar önemli olduğuna da değindi: "Bir annenin toplum yönetimine katılması her şeyden önemlidir. Sevgiyle yapılan siyasetin yerini başka hiçbir yönetim şekli tutamaz. Annelerimizi partimizin sevgisini çoğaltmaya davet ediyorum" dedi.

Açıklamasının sonunda annelere seslenen Başkan Uysal, şunları söyledi:
"Cennetin sizlerin ayaklarının altında olduğunu bizleri yetiştirirken çektiğiniz çilelerden biliyoruz. Her zorluğa göğüs gerişinize ve özverinize büyük bir minnet duyuyoruz. Vermiş olduğu emeklerin hakkı asla ödenemeyecek olan annelerimiz, Anneler Günü'nüz kutlu olsun."

Editör: Haber Merkezi