TDP Ege Bölge Başkanı Akar’dan Afyonkarahisar Ziyareti


Türkiye Değişim Partisi Ege Bölge Başkanı Akif Akar, Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.


Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, gerçekleştirilen ziyarete ilişkin olarak bir değerlendirmede bulundu. Uysal açıklamasında: “Türkiye Değişim Partisi Ege Bölge Başkanımız Sayın Akif Akar, Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığımızı ziyaret etti.
Kendisiyle il başkanlığı olarak yürüttüğümüz çalışmaları masaya yatırarak siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Ege Bölge Başkanımız Sayın Akif Akar’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Türkiye Değişim Partisi Ege Bölge Başkanı Akif Akar ise ziyaretine ilişkin olarak: “Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün Afyonkarahisar’a çok önem vermesi ile İl Başkanımız ve teşkilatını ziyaret etmekten çok mutlu oldum. Merkez ilçe kongresini yapmış olan Zuhal Sonugür’ü de tebrik ediyorum. Hayırlısı ile İl Başkanımız Kadir Uysal; Sultandağı, Çobanlar, Emirdag, Sandıklı, Çay, Dinar, Dazkırı, Bayat, İhsaniye ilçelerini en kısa zamanda kongrelerini bitirip büyük kongreye hazır olacaklarını söylediler. Bizde Afyonkarahisar’dan çok mutlu bir şekilde partimizden ayrılıyoruz. İl Başkanımız Kadir Uysal’ın her zaman başarısını Afyonkarahisar için göstereceğinden eminim. Tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimize Sayın Genel Başkanımızın selamlarını getirdim” ifadelerini kullandı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi