TCDD Kuruluşunun 164. Yıl Dönümünü Kutluyor

Mesafeleri kısaltan uzakları yakın eden, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine eriştirmek amacıyla lokomotif görev üstlenen TCDD’nin kuruluşunun 164. yılı nedeniyle TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri 7. Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Erçetin ve Taşımacılık A.Ş 7. Bölge Müdürü Murat Durkan, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i ziyaret etti.

Nazik karşılaması ve misafirperverliği için Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür eden TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, TCDD’nin kargo, lojistik, yük ve yolcu taşımacılığı, hızlı tren alanlarında geldiği nokta ve bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Ülkemize Değer Katıyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gökmen Çiçek: “Gönülleri, şehirleri, kasabaları, köyleri birleştiren demirin yolculuğu bugün 164. Yaşında. Bizim kültürümüzde demiryolunun ayrı bir kıymeti vardır. Demiryolları gittiği yere kültür, zenginlik, esenlik, hasret ve özlem taşır demiryolları. Hızlı trenlerden modern gar ve istasyonlara, lojistik merkezlerden denizin altından bizi Avrupa’ya taşıyan Marmaray’a kadar pek çok önemli proje ile ülkemize değer katan Devlet Demiryollarının 164. Yılını kutluyor, tüm çalışanlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

Vali Gökmen Çiçek nazik ziyaretleri nedeniyle de konuklarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi