Tayvan Temsilcisi, Yılmaz’ı TBMM’de Ziyaret Etti

MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı, Tayvan Taipei Ekonomi ve Kültürel Misyonu Şefi James C. H. Chen Sjd ve eşi, TBMM’de ziyaret etti.
Afyon’da bir dizi etkinliğe katılan Sjd ve eşi, MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz‘a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Tayvan temsilcisi ve eşi, Afyon gezisinde yaptıkları incelemeleri ve Afyondaki izlenimlerini paylaştı.
Milletvekili Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:
''Sayın Temsilci James C. H. Chen Sjd ve eşiyle Afyon'da gerçekleştirilen Termal Sağlık Turizmi Kongresinde tanışma fırsatımız olmuştu. Sağolsunlar bizleri TBMM de ziyaret edip fikir ve izlenimlerini paylaştılar. Afyon'umuzun şanslı olduğu termal kaynaklara, doğal ve tarihi güzelliklerine hayran kaldıklarını belirttiler. Bildiğiniz üzere Taiwan elektronik, makine ve mermer teknolojileri konusunda çok gelişmiş bir ülke. Sayın temsilciden ülkesindeki yatırımcıların ilimize gelip yatırım yapmasının her iki ülke içinde ilimiz içinde iyi olacağını belirttim.’’
Taiwan Temsilcisi James C.H Chen Sjd ise, Afyon'a gerçekleştirdiği ziyarette çok güzel ağırlandıklarını, ilin güzelliklerini tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, ''Sayın Milletvekili ile Termal Sağlık Kongresinde tanışma fırsatı bulmuştuk. Ankara’ya dönünce ziyaret ettik. Taiwan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Afyon'da da yapılabilecek yatırımları araştırma fırsatımız oldu ilerleyen günlerde yatırımcılarımızı Afyon’a yönlendireceğiz. Bu ziyaret vesilesi ile özel olarak sayın milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz beyi Taiwan’ a davet ediyorum. Kendilerine de bu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi